Aanbod periode 4

6 mei tot 28 juni

We starten met periode 4 vanaf maandag 6 mei. Samen met de meester of juffrouw bekijk je in de klas de onderdelen op de website. Als jij en de meester/juf een onderdeel heel goed bij jou vinden passen èn jij wilt graag deelnemen, dan vul je samen met je juf of meester het inschrijfformulier in.   

 

Er kunnen maximaal 8 kinderen per klas en 2 per onderdeel deelnemen.

De afsluitende tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 28 juni van 15.00-16.00.

 

Goed om te weten:

Het project sluit aan bij jouw talent of interesse


Je bent bereid er hard aan te werken


Je hebt tijd om er onder schooltijd aan te werken en je meneer/juf is akkoord

Je aanmelding is op tijd


1) Dance Dance Dance: Hiphop 


Hiphop is een streetdance stijl wat gedanst wordt op hiphop muziek. Hiphop is onderdeel van de hiphop cultuur, waaronder stijlen als Breaking (Breakdance), Locking en Popping. Deze dansstijl is ontstaan in de jaren zeventig en werd populair door dansgroepen in Amerika.


Kijk jij vaak naar dansprogramma's en wil je dat ook graag leren, meld je dan nu aan voor hiphop! Je gaat een dans aanleren die je bij de tentoonstelling mag gaan showen. Bekijk deze link voor een voorproefje.


Begeleiding juf Lynn vrijdag 14.45-15.30

 

 

2) Door het oog van de naald

 

Vind jij het leuk om met naald en draad te werken? Wil je leren hoe een naaimachine werkt? Schrijf je dan in voor dit onderdeel.


Samen met juf Tamara ga je aan het werk om de beginselen van het werken met een naaimachine te leren. Van eenvoudig recht stikken tot het vastzetten van een rits. 


Begeleiding doorJuf Tamara donderdag 11.00-12.00

 

 

3) Heel de Zandberg kookt!

 

Vind jij het leuk om te helpen in de keuken? Geef je dan nu op als chef-kok in spe. Je leert over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. Als kok maak je kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl je een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaakt. We gaan ontdekken en experimenteren met verschillende ingrediënten en gerechten.  

  

Natuurlijk mag je het gerecht wat je hebt bereid zelf opeten. Aan het einde van alle lessen krijg je de recepten die we hebben bereid mee naar huis. 


Begeleiding door juf Femke op maandag van 14.30-15.30

 

4) De vloer op

 

Houd je van acteren? Kun je teksten onthouden? Sta je graag op het podium? Dan vind je het misschien leuk om een toneelstuk in te studeren. 


Bij dit onderdeel ga je samen met juf Patricia aan de gang om een toneelstuk vol humor, spanning en special effects in te studeren. Dit mag je dan opvoeren tijdens de tentoonstelling. 

 

 

Begeleiding door Juf Patricia op vrijdag 13.15-14.15

 

 

Meer weten? Stuur een mail naar michiel.santegoeds@inos.nl