Aanbod periode 3

17 mei tot 9 juli

Goed om te weten:

Het project sluit aan bij jouw talent of interesse


Je bent bereid er hard aan te werken


Je hebt tijd om er onder schooltijd aan te werken en je juf is akkoord

Je aanmelding is op tijd


Periode 3 start op maandag 17 mei. Als jij en je juf of meester een onderdeel heel goed bij jou vinden passen èn jij wilt graag deelnemen, dan vul je samen met je juf of meester het inschrijfformulier in. Inschrijven kan tot vrijdag 30 april 12.00 uur. 

 

Er kunnen maximaal 8 kinderen per klas en 2 per onderdeel deelnemen. Deze periode zal er vanwege Corona geen grote tentoonstelling voor ouders zijn als afsluiting. Per onderdeel zullen we een leuke, andere manier verzinnen om de periode af te sluiten. 

1) Laat die bluebot lopen (groep 3) Een bluebot is een klein robotje die jij op pad kan sturen. Programeer je robot zo en zorg dat hij bij het eindpunt komt. 

Tijdens dit onderdeel van de zandberg academie maak je kennis met de bluebot. 


Begeleiding: juf Tamara, donderdag


 

 

2) De natuur in (groep 3) Leuk dat parkje achter de school, maar welke bomen groeien daar nu eigenlijk, en zouden er ook dieren wonen. Met de zoekkaart gaan we ontdekken welke bomen en planten rond de school staan. 


Begeleiding Juf Tamara, donderdag 

 

 


3) Maak je eigen kahoot (groep 3)


Misschien heb je nog nooit van een kahoot gehoord of misschien heb je er zelf wel eens een gespeeld. Samen gaan we een kahoot voor de klas maken. Je mag zelf het onderwerp bepalen, maar we gaan het programma waarmee je de quiz kan maken stop voor stap samen doornemen. 


Begeleiding Juf Tamara, donderdag

 

 

  

4) Schaken (groep 3)


Een spannend spel met veel moeilijke regels, maar lukt het jou om de andere koning te veroveren. Tijdens dit onderdeel leer je de beginselen van het schaakspel. 


Begeleiding Juf Tamara, donderdag