Aanbod periode 3

10 februari tot 3 april

We starten met periode 3 vanaf  maandag 10 februari. De deadline voor aanmelding is vrijdag 7 februari om 12.30. Wil je je inschrijven? Zorg dat je inschrijfformulier op tijd binnen is (inleveren bij je juf/meester).

 

De afsluitende tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 3 april van 15.00-16.00.

 

 

Checklist voor aanmelding

- Het project sluit aan bij jouw talent of

     interesse

- Je bent bereid er hard aan te werken

- Je hebt tijd om er onder schooltijd aan te werken en je meneer/juf is akkoord

- Je  inschrijfformulier is op tijd ingeleverd

1) MasterChef de Zandberg


Kijk jij graag naar MasterChef junior of de CupCakeCup? Is koken iets wat je graag doet? Schrijf je dan in voor MasterChef de Zandberg!

In een paar weken tijd word jij opgeleid tot een echte chef-kok. Snijden, bakken, braden en nog veel meer ga je leren. Niet alleen leer je de basis om een goede chef-kok te zijn, ook leer je verschillende trucjes met eten. Waarom drijft olie op water? Waarom blijft de ene pindakaas goed, terwijl er op de andere pindakaas een plasje drijft.


Begeleiding: Roelf de Bruijne, vader Lotte (6D) en Pieter (5J), vrijdag 14.30-15.30


3) Aan de gang! (groep 5-6)


Heb je die prachtige poster gezien die juf Esther heeft gemaakt over het ganggedrag bij ons op school? De Zandberg Academie is door de werkgroep en meneer Hans Staps gevraagd om hier een leuk uitlegfilmpje bij te maken. 

Houd jij van acteren en zit je boordevol ideeën? Dan is dit onderdeel precies iets voor jou!


Begeleiding door meneer Michiel, maandag van 13.15-14.15


2) Ontwerp je website (groep 5-6)


Dit onderdeel is niet geschikt voor kinderen die niet met de computer willen werken.


In dit onderdeel ga je namelijk leren om zelf een website te maken. Je mag zelf kiezen wat er op je website komt te staan. Tijdens de lessen leer je om menu’s te maken, hoe mensen jou een mail kunnen sturen en hoe ze reacties achter kunnen laten op jouw site. Lijkt dit je leuk? Schrijf je dan in. 


Begeleiding: Juf Patricia, dinsdag 11.00 – 12.00


4) Speel je spel (groep 5-6)


Ben jij iemand die het leuk vind om allerlei verschillende opdrachten te doen? Opdrachten waarbij je flink mag bewegen, waarbij je jezelf mag uitleven en waarbij je je soms goed moet concentreren. Dan is dit onderdeel echt iets voor jou! 

De oefeningen doe je in tweetallen of met de hele groep. Je mag je eigen plek maken met allerlei spullen, je leert je eigen kracht kennen, je leert je eigen binnenvriend ontmoeten én je leert staan als een boom! Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in... 


Begeleiding: Nina Venema, moeder Binck (6KM) en Bibi (5ME), maandag 13.15-14.15