1) Vouwen voor (groep 4) 


In dit onderdeel ga je de leukste dingen leren vouwen. Wist je dat je met veel verschillende dingen kunt vouwen? Zo gaan we leren om van ballonnen verschillende dieren te maken. In hotels maken ze soms met handdoeken de mooiste kunstwerken. Jij gaat dit ook leren! Origami is een manier van papier vouwen die in China is ontdekt. Jij gaat indruk maken met jouw vouwkunsten, door de dingen die je hier leert. De papiertjes om theezakjes zijn handig om je theezakje te beschermen, maar ook goed om mee te knutselen. 

Begeleiding: juf Patricia, maandag 13.15-14.15

Maximaal aantal inschrijvingen: 3 leerlingen per groep.

 

2)  Kinderen voor kinderen (groep 4) 


Ook zo fan van de liedjes van Kinderen voor kinderen?  Heb je altijd al een eigen liedje willen schrijven? Samen gaan we aan de slag om op een bestaande melodie een nieuw liedje te schrijven. Het is belangrijk dat het een leuke tekst heeft en dat je het makkelijk mee kunt zingen. Het lied gaat over jagers en boeren, het thema waar je nu in de klas veel over leert. Aan het eind laten we het lied horen aan alle groepen 4. Wie weet scoren we zo onze eerste hit!

Begeleiding: juf Patricia op maandag 13.15-14.15   

Maximaal aantal inschrijvingen: 3 leerlingen per groep.

3) Laten we transformeren (groep 4)


Schminken en geschminkt worden. Schminken lijkt heel makkelijk, maar een aantal basistechnieken zorgen ervoor dat je een verpletterende indruk maakt. Bij dit onderdeel van de Zandberg Academie leer je samen met juf Patricia hoe je met een spons en penseel de mooiste creaties maakt.


Begeleiding: juf Patricia, dinsdag 13.15-14.15

Maximaal aantal inschrijvingen: 3 leerlingen per groep.

  

4)  Maak je eigen prentenboek (groep 4)


Dit onderdeel past bij het thema 'jagers en boeren". Hou je van tekenen en het schrijven van verhalen dan is dit onderdeel echt iets voor jou. Samen gaan we aan de slag om ons eigen boek te maken. Hoe we de prenten gaan maken dat is aan jou. Er zijn zoveel manieren om dit te doen. Maar eerst gaan we een goed verhaal bedenken. 


Begeleiding: juf Tamara,  donderdag 11.00-12.00

Maximaal aantal inschrijvingen: 3 leerlingen per groep.