Aanbod periode 2

5 december t/m  10 februari 

We starten met periode 2 vanaf maandag 5 december. De deadline voor aanmelding is woensdsag 30 november om 12.30 uur. Wil je je inschrijven? Zorg dat je inschrijfformulier op tijd binnen is (inleveren bij je juf/meester).

 

Op vrijdag 10 februari sluiten we deze periode af met een mooie tentoonstelling in de teamkamer en leerland. De tentoonstelling begint om 15.00u. en zal om 15.30u afgelopen zijn.

Checklist voor aanmelding

- Het project sluit aan bij jouw talent of

     interesse

- Je bent bereid er hard aan te werken

- Je hebt tijd om er onder schooltijd aan te werken en je meneer/juf is akkoord

- Je  inschrijfformulier is op tijd ingeleverd

1) Wat een poppenkast (groep 5)


Hou je van het bedenken van verhaaltjes? Vind je het leuk om een poppenkast voor anderen te doen? En zou je graag je eigen poppenkast poppen willen maken? Dan is deze Zandberg Academie écht iets voor jou! Tijdens de lessen gaan we samen een leuk toneelstukje bedenken, verzinnen we welke karakters er in het verhaal voorkomen, ontwerpen en maken we onze eigen poppen én treden we op voor de kleuters. Spreekt dit jou aan, schrijf je dan snel in!


Begeleiding: juf Suzan, donderdag 9.00-10.00

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep.


2) VOP (groep 5/6)


Sinterklaas is weer in het land en sommigen verheugen zich zelfs alweer op Kerst. Kortom de koude maanden komen er weer aan. Dit is leuk voor ons, zeker als het gaat sneeuwen en vriezen. De vogels zijn minder blij. Ze kunnen minder voedsel vinden, terwijl ze meer nodig hebben om zich warm te kunnen houden.  

Daarom gaan we een VOP maken, een vogel-overlevings-pakket. Hiermee gaan we de vogels rondom de school en natuurlijk bij jou thuis, helpen om makkelijker de winter door te komen. 


Begeleiding: Meneer Merijn, donderdag 9.00-10.00

Maximaal aantal inschrijvingenen: 2 leerlingen per groep. 

3) Stop motion (groep 5/6) 


Heb je wel eens gehoord van Stop Motion? Dit zijn filmpjes die gemaakt worden door heel veel foto’s achter elkaar af te spelen. Series als ‘Shaun het schaap’ en ‘Buurman & Buurman’ worden zo gemaakt.   

Bij dit onderdeel leer je hoe je met stop motion een filmpje kunt maken. Dit onderdeel past bij het thema van groep 5 'Eten en gegeten worden' en het thema groep 6 'Wat een weer'. We gaan namelijk op zoek naar materiaal dat bij het thema past en hiermee gaan we een filmpje maken.  

Begeleiding: Juf Tamara, donderdag 9.00-10.00 

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep. 

4) City trainer (groep 6) 


Je wilt wat doen voor je school, maar je weet niet goed wat. Meer sport en spelactiviteiten voor de school in de pauzes, na schooltijd of in je wijk. Misschien denk je er al een tijdje over om trainer te worden bij je vereniging, alleen durf je dit (nog) niet. Twijfel dan niet, schrijf je dan nu in voor De Zandberg Academie en wordt City trainer Junior. Volg de training en ontwikkel je sportief, organisatie en sociaal talent! Wij gaan graag aan de slag met jou en met jouw talent!

 

Begeleiding: Juf Lynn, woensdag 11.00-12.30 

Maximaal aantal inschrijvingen: 4 leerlingen per groep.