Aanbod periode 4

30 mei t/m 15 juli

We starten met periode 4 vanaf maandag 30 mei. De deadline voor aanmelding is donderdag 19 mei om 15.30 uur. Wil je je inschrijven? Zorg dat je inschrijfformulier op tijd binnen is (inleveren bij je juf/meester).

 

Er kunnen maximaal 2 leerlingen per onderdeel deelnemen. 

Op vrijdag 15 juli sluiten we deze periode af met een mooie tentoonstelling in de teamkamer en leerland. De tentoonstelling begint om 15.00u. en zal om 15.45u afgelopen zijn. 


Deze periode is er alleen een aanbod voor groep 7 omdat de planning van groep 8 te vol is om deeltenemen aan de zandberg academie.

 

Checklist voor aanmelding

- Het project sluit aan bij jouw talent of

     interesse

- Je bent bereid er hard aan te werken

- Je hebt tijd om er onder schooltijd aan te werken en je meneer/juf is akkoord

- Je inschrijfformulier is op tijd

1)Hooked aan haken (groep 7)


Haken saai en ouderwets?! Nee, haken is juist hip!

Lossen, vasten, stokjes. Het zegt je nu waarschijnlijk nog niets, maar als je deel gaat nemen aan deze Zandberg Academie weet ken en kun je deze steken. Je leert de bekendste en belangrijkste haaksteken en uiteraard werken we naar een eindproduct toe dat je vol trots aan iedereen kunt laten zien! Mocht je al kunnen haken, mag jij je ook inschrijven. Zet dan op je inschrijfformulier dat je al kunt haken. Dan zorg ik voor leuke opdrachten. 

 

Begeleiding: juf Patricia, dinsdag 14.30-15.30

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep.

 

 


2) Als een vis in het water (groep 7)


Vissen is meer dan alleen een hengel in het water gooien. In dit onderdeel van de Zandberg Academie ga je samen met meneer Patrick en meneer Merijn op pad om vissen te vangen. 

Wat komt er allemaal bij kijken als je vissen binnen wilt gaan hengelen? Wil je dit weten, schrijf je dan in voor dit onderdeel van de Zandberg Academie! 


Begeleiding: Meneer Patrick en meneer Merijn, donderdag 14.30-15.30

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep. 

3) Wijzer met afval (groep 7)


Afval scheiden zie je steeds meer maar bij ons op school gebeurt dit nog te weinig. Vind je het belangrijk dat er goed naar het scheiden van afval gekeken wordt en wil je helpen bij het ontwikkelen van een goed systeem dan is dit onderdeel echt iets voor jou. We gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met het ophalen van afval, een mooie duidelijke afvalwijzer maken met Canva en bekijken hoe we het afval op onze school kunnen verminderen. 


Begeleiding: juf Tamara, donderdag 9.00-10.00

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep.


4) Groen in de school (groep 7)

         

Vanuit de leerlingenraad is de wens gekomen om meer groen in de school te halen. Tijdens deze activiteit gaan we verder op het onderzoek van de leerlingenraad. Welke planten kunnen we hiervoor aanschaffen? 

Welke plaatsen zijn geschikt en hoe gaan we de verzorging hiervan inrichten. Vind je het leuk om hierover mee te denken en je meer te verdiepen in planten dan is dit onderdeel echt iets voor jou.  


Begeleiding: meneer Merijn, donderdag 11.-12.00

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep.