Aanbod periode 2

5 december t/m 10 februari

We starten met periode 2 vanaf maandag 5 december. De deadline voor aanmelding is woensdsag 30 november om 12.30 uur. Wil je je inschrijven? Zorg dat je inschrijfformulier op tijd binnen is (inleveren bij je juf/meester).

  

Op vrijdag 10 februari sluiten we deze periode af met een mooie tentoonstelling in de teamkamer en leerland. De tentoonstelling begint om 15.00u. en zal om 15.30u afgelopen zijn. 

 

Checklist voor aanmelding

- Het project sluit aan bij jouw talent of

     interesse

- Je bent bereid er hard aan te werken

- Je hebt tijd om er onder schooltijd aan te werken en je meneer/juf is akkoord

- Je inschrijfformulier is op tijd

1) City trainer  (groep 7)


Je wilt wat doen voor je school, maar je weet niet goed wat. Meer sport en spelactiviteiten voor de school in de pauzes, na schooltijd of in je wijk. Misschien denk je er al een tijdje over om trainer te worden bij je vereniging, alleen durf je dit (nog) niet. Twijfel dan niet, schrijf je dan nu in voor De Zandberg Academie en wordt Citytrainer Junior. Volg de training en ontwikkel je sportief, organisatie en sociaal talent! Wij gaan graag aan de slag met jou en met jouw talent!

 

Begeleiding: Juf Lynn, woensdag 11.00-12.30

Maximaal aantal inschrijvingen: 4 leerlingen per groep.

 

 


2) Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. (groep 7/8)


Wat zie je wanneer je naar dit plaatje kijkt? Het lijkt alsof de ladder óp het blad papier staat. In werkelijkheid is alles op dit blad getekend!

Tijdens deze Zandberg Academie ga je leren hoe je anderen voor de gek kunt houden in een tekening. We leren 3D tekenen zodat je zélf deze en andere optische illusies kunt tekenen.

Ben je precies, hou je van tekenen en wil je graag leren hoe je optische illusies maakt? Dan is deze Zandberg Academie écht iets voor jou!Begeleiding: juf Suzan, donderdag 11.00-12.00

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep. 

3) Als je nest maar goed zit (groep 7/8)


Als je nest maar goed is! 

Het is nog donker en koud buiten, maar de vogels kijken alweer uit naar de lente. Voor vogels de drukste tijd van het jaar! Geschikte plek zoeken, nestbouwen, eitjes leggen, broeden, voedsel zoeken voor je kinderen. Bekaf worden ze ervan! 

Wij gaan ze helpen. Steek je handen uit je mouwen en stop er een hamer en een zaag in. We gaan nestkasten bouwen en ze op een geschikte plek ophangen! 


Begeleiding: meneer Merijn, donderdag 13.15-14.15

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep.


4) Schaakmat (groep 7/8)


Hoe lok je een koning in de val? Is het slim m je paard op te offeren? Wat is een loper?

Schaken is al eeuwenlang een populaire denksport. En terecht, want schaken zit boordenvol tactiek, strategie en spanning. Jun jij nog niet (goed) schaken en lijkt het je leuk om dit te leren? Meneer Patrick legt je de regels en beginselen uit, zodat ook jij dit prachtige spel kunt gaan spelen. 


Begeleiding: meneer Patrick, donderdag 14.30-15.30

Maximaal aantal inschrijvingen: 2 leerlingen per groep.